Äitienpäivän lahjavinkit Trafiikki-museoilta

18 huhtikuun, 2019

Äitienpäivä on taas pian täällä! Jos pohdiskelet, miten muistaisit elämäsi äitejä, nappaa alta Trafiikki-museoiden lahjavinkit. Tuotteita on myynnissä Trafiikin verkkokaupassa sekä museokaupoissa.

Nostalgikolle

Tunnetko äidin, joka on elänyt nuoruuttaan 70-luvulla? Onko hän kenties ajanut rallia kylänraitilla? Nostalgiankaipuiset lahjansaajat ilahtuvat takuuvarmasti Mobilian Leveillä lahkeilla -näyttelyyn liittyvistä retrohenkisistä t-paidoista (20 euroa). Paitojen tekstit ovat vanhoja autojen myyntisloganeita. Arvaatko, mistä automerkeistä on kyse?

Tutustu kaikkiin paitoihin Trafiikin verkkokaupassa!

Hurjapäälle

Ilmojen halki käy äitien tie! Anna äidille lahjaksi elämyksiä ja vie hänet Ilmailumuseoon elämyslennolle simulaattorilla.

Lahjakortti tunnin elämyslennolle Messerschmitt-simulaattorilla ja kahvit ja pullat kahdelle hintaan 89 € (norm. 109,40 €).

Lahjakortti tunnin elämyslennolle Diamond D42 -simulattorilla ja kahvit ja leivokset kahdelle hintaan 109 € (norm. 133,80 €).

Molemmat lahjakortit ovat myynnissä Ilmailumuseossa. Museokaupasta voi löytyä muutakin mukavaa lahjaksi. Tervetuloa ostoksille!

Humoristille

Tuntuuko äitiyden arki joskus siltä, että tekisi mieli vetää hätäjarrun kahvasta? Huumoria kaihtamattomalle tai kiireiselle lahjansaajalle voisi toimia tämä hätäjarrutaulu (28 euroa), joka on kopio junissa käytetystä taulusta hätäjarrun läheisyydessä.

Tilaa taulu Trafiikin verkkokaupasta!

Tiedonjanoiselle

Moni äiti on lähettänyt lapsensa koulutielle jännittynein tunnelmin. Muistoja omasta ja lasten koulutiestä voi verestää lukemalla Mobilian Koulutiellä-julkaisua, joka tuo esiin koulumatkojen merkityksen niin yksilölle kuin yhteiskunnalle.

Koulumatkamuistot kertovat matkan tekemisestä kävellen, suksilla, erilaisilla ajoneuvoilla sekä siitä, milliasen vaivan olemme olleet valmiit näkemään päästäksemme päivittäin kouluun.

Tilaa julkaisu huokeaan 5 euron hintaan Trafiikin verkkokaupasta!

Kulinaristille

Hyvän ruoan ystävä pääsee nauttimaan maukkaista herkuista tunnelmallisessa ympäristössä ravintola Göranissa, Forum Marinumin edustalla. Ihana saaristolaislounas jää varmasti mieleen tilassa, jota koristaa kirjailija Göran Schildtin Daphne-purjevene.

Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitseva ravintola on lauantaisin ja sunnuntaisin auki klo 11 – 19. Turun paras saaristolaispöytä tarjoilee antimiaan klo 12 – 16. Tarjolla on päivittäin vaihtuva pääruoka, perinteisiä kalaruokia, raikkaita salaatteja sekä runsas jälkiruokapöytä.

Hemmottele äitiä ja varaa pöytä ikimuistoiselle makumatkalle!

Ulkoilijalle

Sateenvarjo

On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaan. Tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa. Vaikka ulkoilijaa ei olisikaan sokerista tehty, on kunnon saateenvarjo usein paikallaan, jotta raikkaasta sadesäästä voi nauttia täysin rinnoin.

Sateenvarjo, jota koristaa kaunis rautatieomenapuu, todistaa, että varjo voi olla käytännöllisen lisäksi kaunis.

Sateenvarjo on myynnissä Trafiikin verkkokaupassa 24,50 euron hintaan.

Uniikille

Pienet yksityiskohdat tekevät klassisesta uniikin. Keisarillinen matka -käsilaukku on äideille, jotka arvostavat tyylikkäitä mutta samalla käytännöllisiä asioita.

Laukku on valmistettu teollisuuden ylijäämäkankaista, jolloin jokaisessa tuotteessa on uniikki vuori. Laukusta saa myös hyvän keskustelunavauksen: laukku on suunniteltu ja valmistettu Suomessa yksinoikeudella Suomen Rautatiemuseolle.

Alkuperäinen koristekuvio löytyy Venäjän keisareiden käytössä olleesta junanvaunusta.

Laukku

Löydä täältä uniikki lahja uniikille äidille!