Järjestä lasten syntymäpäiväjuhlat helposti museossa

26 lokakuun, 2021

Etsitkö helppoa mutta ikimuistoista tapaa lastenkutsuille? Kokeile museota: Trafiikki-museoissa järjestät edullisesti toiminnalliset synttärit, joista ei vauhtia ja elämyksiä puutu. Valmiit synttäripakettimme säästävät valmistelun vaivaa, ja päivä on taattu hitti. Ota vinkit haltuun!

Kuva: Mobilia

Mobilia, Kangasala

Lasten syntymäpäivät järjestyvät Mobiliassa Kangasalla kesäsesongin (1.6.–14.8.) aikana päivittäin klo 10–18 ja muulloin viikonloppuisin klo 10–16. Parhaiten synttäreillämme viihtyvät 5–8-vuotiaat. Suosittelemme ryhmän enimmäiskooksi 10:tä lasta, ja ryhmän mukaan tarvitaan ryhmänvalvoja.

Synttäripaketin pääsee kokoamaan mieleisekseen useista erilaisista vaihtoehdoista. Tarjolla on kierroksia näyttelyissämme, joiden päätteeksi ratkotaan salapoliisitehtävää tai kisataan Sega Rally Champion -pelillä. Ympäri vuoden valikoimaan kuuluu myös pikkuautojen mäkikisat tai kädentaitojen treenaamista askartelupajassa pyykipoika-autojen parissa. Kesäaikaan synttäreiden kohokohta ovat tietenkin liikennepuiston polkuautot.

Synttäripakettiin järjestyvät kauttamme myös tarjoilut, pienet lahjat ja kutsukortit.

Tutustu Mobilian synttäripaketteihin nettisivullamme.

Kuva: Suomen Ilmailumuseo

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa

Ilmailumuseossa lasten syntymäpäiväpaketin kohokohta on Pikku Pilotin lentokoulu -erikoisopastus eli PPL. PPL:ssa tutustutaan ilmailun ja lentämisen perusteisiin. Kierroksen päätteeksi suoritetaan Pikku Pilotin lentolupakirja, jonka jälkeen lapset pääsevät tutustumaan lentokoneen ohjaamoon, joka on normaalisti suljettu yleisöltä.

Syntymäpäiväopastus -paketti (170 €) sisältää sisäänpääsyn 10 lapselle ja 2 valvovalle aikuiselle (ryhmäkoon ylittävästä henkilömäärästä 6 € /lapsi; max ryhmäkoko 15 lasta). Lisäksi paketti sisältää lahjan syntymäpäiväsankarille sekä pienen matkamuiston kaikille lapsivieraille.

Juhlavat tarjoilut järjestyvät museon Kahvila Yläpilven kautta.

Kuva: Heidi Noponen, kuvagalleria Kotka

Merikeskus Vellamo, Kotka

Ryhdy tutkijaksi ja koe merten hirviöt yhdessä meribiologi Pontoppidanin (Thomas Pryke) kanssa! Hauska ja mukaansatempaava seikkailu vie lapset merten syvyyksiin eikä vaaroilta voida välttyä. Kuinka kesytetään hurja kalmari, kuinka autetaan merikäärmettä hammaskivussa? Entä miten käy, jos joudutaan merimakkaran välipalaksi? Näihin ja muihin kiperiin arvoituksiin saat vastauksen, kun lähdet mukaan tälle iloiselle retkelle.

Seikkailukierroksen hinta on 120 €, ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 juhlijaa. Ryhmän mukana tulee olla kaksi aikuista, jotka pääsevät mukaan maksutta. Kierros kestää n. 45 minuuttia ja soveltuu parhaiten noin 5–10-vuotiaille.

Synttäreitä voi varata lauantaisin klo 11 ja 13 aina 16.1.2022 asti.

Lue lisää Vellamon sivuilta!

Kuva: Tekniikan museo

Tekniikan museo, Helsinki

Innostu ja oivalla kojeista ja keksimisestä, ja vietä toiminnalliset synttärit Tekniikan museossa!

Kummituksen keksintökoje -synttäreillä lasketaan valloilleen lasten rikas mielikuvitus ja tutkimisen ilo. Lapset pääsevät synttäreillä tutkimaan ja koskemaan käsin teknisiä laitteita ja miettimään, mikä on uutta ja mikä vanhaa. He tutustuvat suomalaisiin keksijöihin ja keksintöihin ja käynnistävät kummituksen kummallisen kojeen.

Kierroksen päätteeksi juhlijat pääsevät nauttimaan omista synttäriherkuista museon tiloissa, ja jatkoilla voi vierailla Tekniikan museon museokaupassa, jossa on tarjolla monipuolinen valikoima kiinnostavia pulmapelejä ja ongelmaratkaisua kehittäviä tuotteita.

Ensisijaisesti 5–9-vuotiaille suunnattu Kummituksen keksintökoje -synttäripaketti innostaa lapsia uteliaisuuteen ja luovuuteen. Synttäripaketin hinta on 180 €,  ja kesto on noin kaksi tuntia. Synttäreille mahtuu mukaan maksimissaan 10 juhlijaa. Ryhmän mukana tulee olla kaksi aikuista, jotka pääsevät mukaan maksutta. Synttärit voi järjestää museon aukioloaikana.

Tekniikan museolle pääset nopeasti ratikalla tai bussilla Helsingin keskustasta. Pihalla on myös maksuton parkkipaikka. Ulkoalueella on paljon tilaa juosta ja leikkiä vapaasti, ja lähin ulkoleikkipuisto on lyhyen kävelymatkan päässä Annalassa.

Varaa Kummituksen keksintökoje-synttärit netistä!

Museosta vuokraat tilat monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin

Etsitkö seminaaritilaa tai vaikkapa hääpaikkaa, joka on kuin ohjelmanumero jo itsessään? Sellainen voi löytyä Trafiikki-museoista, joiden tilat taipuvat niin isojen kuin pienempien seurueiden tilaisuuksiin.

 

Tutustu tilavuokrausmahdollisuuksiimme!