Joululahjat Trafiikki-museoiden verkkokaupasta

7 joulukuun, 2022

Etsitkö joululahjaa läheisillesi? Trafiikki-museoiden valikoimissa on monenlaisia nostalgisia ja käytännöllisiä lahjoja, joista voi olla iloa ja hyötyä vaikkapa tekniikan tai liikenteen alan ammattilaisille tai nostalgiasta innostuvalle. Katso kootut lahjavinkit ja poimi valitsemasi tuotteet pukinkonttiin museoiden kaupoista tai kätevästi kotisohvalta Trafiikki-museoiden yhteisestä verkkokaupasta.

Verkkokaupasta löytyy pukinkonttiin kirjoja, leluja, pienoismalleja, vaatteita ja asusteita sekä muita mainioita lahjatavaroita ja harvinaisuuksiakin. Kauppa palvelee osoitteessa webshop.trafiikki.fi. Tee tilaus viimeistään torstaina 16.12., niin se ehtii varmasti perille jouluksi.

 

Ilmailufanille tai lennokkaalle tyypille

Ilmailumuseon valikoimasta löytyy lahjakortteja ja ilmailuhenkisiä kovia ja pehmeitä paketteja. Valikoima on juuri laajentunut Airbusin uutuuksilla, joista saat toivelahjat pienille sekä isommillekin ilmailufaneille. Perheen pienimpiä riemastuttaa Airbus A380 Lentokenttä -lelusetti, jolla pääsee leikkimään lentokentän vilkasta ja jännittävää arkea. Leikkisetti sisältää Airbus A380 -lentokoneen sekä useita lentokentällä tarvittavia ajoneuvoja, kuten catering-auton, rahtirekan ja matkatavarakärryn.

Varttuneempia ilmailunystäviä ilahduttaa tyylikäs Airbus A320 Neo -pienoismalli. Metallinen malli on mittakaavassa 1:200 ja siinä on tarkat yksityiskohdat. Malli ei vaadi kokoamista, vaan ainoastaan jalustan kiinnittämisen. Pienoismalli on täydellinen yhdistelmä Airbus -lentolahjakortin kanssa, mutta toimii pelkästäänkin upeana lahjana.

Käytännöllisiä lahjoja arvostavalle oiva valinta on Lentokoneet -emalimuki, jota koristaa historian ikonisimmat sotakoneet. Kuvituksessa on mukana mm. Messerschmitt Bf 109, Hawker Hurricane ja P-51 Mustang. Aamukahvit kun nauttii konemukista, niin saa lennokkaan startin päivälle!

Entä mitä jos antaisit lahjaksi yhdessäoloa ja elämyksiä: simulaattori- tai opastuslahjakortti ilahduttaa varmasti!

 

Nuorisolle vuosikortti museoon?

Tekniikan museon 7–17-vuotiaille tekniikasta innostuneille lapsille ja nuorille suunnattu nuorisokortti on mainio joululahja.

Juniorivuosikortilla pääsee vuoden ajan vapaasti tutustumaan Tekniikan museon innostaviin näyttelyihin ja Suomen ensimmäisen vedenpuhdistuslaitoksen (1877) ainutlaatuisiin rakennuksiin. Lisäksi juniorikorttilaiset saavat 25 % alennusta Tekniikan museon suosituista toiminnallisista työpajoista ja synttäripaketeista.

Alle 7-vuotiaat lapset vierailevat museossa maksutta.

 

 

Ostokset järjestykseen

Suomen rautatiemuseon kangaskassin kuvitus on museon omista kuvakokoelmista. 1930-luvun valokuvin painatetussa kangaskassissa on pitkät hihnat, joten laukku sopii kannettavaksi olalla.

Palapeli mukavaa puuhaa välipäiviksi

Tuhannen palan palapeli on suuroperaatio, jonka käynnistämiselle joulunpyhät ovat otollista aikaa. Päivälehden museon kivijalkakaupasta löydät palapelejä, jotka tarjoavat haastetta kovan luokan tekijällekin. Vai miltä kuulostaisi tuhannesta palasta rakentuva vuoden 1899 sanomalehden etusivu?

Palapelejä on myynnissä neljällä sanomalehtiteemaisella kuvalla 29 euron hintaan. Palapeliä on myynnissä Helsingissä Päivälehden museon kaupassa, joka on avoinna museon aukioloaikoina ma–su klo 11–17. Kaikki kaupan tuotteiden esittelyt löytyvät museon verkkosivuilta.

Merellisen sisustajan joulupakettiin

Suomen merimuseon tuotteista löytyy monenlaisia julisteita, jotka takuulla ilahduttavat sisustusharrastajaa. Näköispainosjulisteina löytyy muun muassa majakoiden piirustuksia  ja merikarttoja.

 

Kuplavolkkariharrastaja ilahtuu Mobilian tuotteista

Autoharrastaja voi nyt tunnustaa rakkauttaan kuplavolkkareihin vaikkapa kahvikuppi kerrallaan. Muidenkin merkkien ystäville löytyy lahjoja Mobilian tuotevalikoimasta.

Anna aineeton lahja: lahjakortti museoon

Trafiikki-museoiden verkkokaupassa on myynnissä lahjakortteja ja perhelippuja useisiin eri museoihin sekä mm. lentosimulaattoreihin. Tutustu!