Osallistu Trafiikin kuvahaasteeseen!

8 huhtikuun, 2020

Tule mukaan dokumentoimaan sosiaaliseen mediaan liikenteen ja viestinnän muutoksia poikkeusaikana. Palkintona jaamme lahjakortteja Trafiikin verkkokauppaan! Haaste on käynnissä 8.4.–4.6.2020. 

Viime päivät ovat pakottaneet meidät välttämään liikkumista väkijoukoissa, tekemään mahdollisuuksien mukaan etätöitä ja rauhoittumaan kotiin.

Oletko sinä huomannut kotona tai liikkuessasi kodin ulkopuolella jotain sellaista liikenteeseen tai viestintään liittyvää muutosta tai ilmiötä, jota et ole aiemmin huomannut? Jaa havaintosi Instagramissa!

Haasteen ohjeet

  1. Tallenna omia pieniä havaintoja liikenteen, viestinnän ja niihin liittyvän työn muutoksista. Molemmilla haastekuukausilla on oma aiheensa.
  2. Jaa tuotoksesi Instagramissa kuvana tai videona hashtagilla #trafiikkihaaste.

Haasteen aiheet

  • viikot 15–18 (päivät 8.4.–6.5.): liikenne
  • vko 19–22 (päivät 7.5.–4.6.): viestintä

Palkinnot

Palkitsemme kuukausittain yhden julkaisun 30 euron lahjakortilla Trafiikin museokauppaan.

Ota haaste vastaan ja tule mukaan kuvaamaan liikenteen ja viestinnän muutoksia!

Kiitokset kaikille osallistujille! Lahjakortit on lähetetty onnekkaille.

Kuvien käyttöoikeuksista

Trafiikki-museot ry:lle ei muodostu käyttöoikeuksia haasteessa julkaistuihin kuviin. Kyseessä on puhtaasti hyvän mielen haaste,  jonka tarkoituksena on ruokkia luovuutta ja aktivoida ihmisiä kuvaamaan omaksi ja muiden iloksi.

 

Normaaliin tapaan @Trafiikki- ja #Trafiikki-tageilla merkattuja kuvia voidaan nostaa Trafiikin Instagram-tilille, mutta näissäkin tilanteissa aina mainitaan kuvaajan tiedot.

Tiina Jantunen, Trafiikki-museot ry