Mitä isälle lahjaksi? Katso Trafiikki-museoiden lahjavinkit!

lokakuu 28, 2019

Etsitkö isälle lahjaa isänpäiväksi? Trafiikki-museoiden kaupat sekä verkkokauppa pursuavat lahjavaihtoehtoja monenlaisille isille ja isoisille. Tutustu lahjavinkkeihin!

Trafiikki-museoiden yhteisestä verkkokaupasta tehdyt tilaukset ehtivät perille ajoissa, kun teet tilauksen viimeistään maanantaina 4.11. Tutustu verkkokaupan toimitusehtoihin.

Museokaupat ovat avoinna museoiden aukioloaikoina, jotka löydät museoiden verkkosivuilta (linkit sivun alalaidassa).

Retromuki Tunturi- tai Valmet-fanille

Onko isäsi pöristellyt nuorena Tunturi-mopolla? Vai onko hän ajanut maataloustöissä Valmetilla? Tunturi- ja Valmet-mukit (8,50 €) ovat Mobilian museokaupan kestosuosikkeja, jotka voit tilata myös verkkokaupasta!

Mukit ovat mikron- ja konepesunkestäviä ja ne toimitetaan pahvisessa lahjapakkauksessa.

Tutustu Tunturi-mukiin ja Valmet-mukiin.

Nostalginen t-paita autokuskille

Onko isäsi muistellut ajelleensa nuorena vintage-Mersulla, Kuplalla tai Ladalla? Haluaisitko kiittää isää siitä, että hän on kuskannut sinua lapsena harrastuksiin? Ehkä isäsi pitäisi t-paidasta (20 €), jonka rinnuksissa komeilee nuoruusvuosien suosikkiautomerkin nostalginen mainosslogan!

Valikoimasta löytyy useita erilaisia, kuten Lujaa laatua (Lada), Maailma tarvitsee esikuvia (Mercedes-Benz) ja Paras ajaa varmasti (Volkswagen).

Tutustu verkkokaupan t-paitakavalkadiin! Paitoja on myynnissä myös Mobilian museokaupassa Kangasalla.

Pysäköintikiekko junailijalle

Tiesitkö, että parkkikiekon ei enää nykyään tarvitse olla sininen, vaan ulkoasun kanssa voi vähän revitellä? Jos isäsi autossa on vielä perinteinen sininen kiekko, ehkä nyt olisi hyvä hetki päivittää se astetta persoonallisempaan.

Rautatiemuseon pysäköintikiekko (6,50 €) sopii erityisesti kuskille, jolla on tapana jättää auto liityntäparkkiin ja vaihtaa junaan. Mobilian 80-lätkä-kiekko (7,90 €) sopii taas hurjastelijalle tai 70 – 90-luvulla ajokorttinsa saaneelle.

Kiekot voi hankkia joko museoiden kaupoista tai verkkokaupasta.

Termospullo take away -kahvittelijalle

Onko isäsi kenties matkustanut lapsena Lättähatulla? Teräksenharmaa Lättähattu-kuvioinen termospullo (29 €) on ehdoton lisä eväsreppuun junamatkalle ja vuoden paras lahja jokaiselle junaharrastajalle tai nostalgisoijalle! Termoksen kuvituksena on Dm7-moottorivaunu, lempinimeltään Lättähattu.

Termospullossa on  kaksi mukia ja kantokahva. Lisäksi mukana tulee erikseen kiinnitettävä olkahihna. Termoksen tilavuus on 700 ml.

Tilaa pullo verkkokaupasta, tai osta se Rautatiemuseon kaupasta Hyvinkäältä.

Lentosimulaattoriin vauhtihirmun isän kanssa?

Etsitkö aineetonta lahjaa? Varsinkin vauhdinnälkäiset isät innostuvat varmasti lahjakortista, jolla pääsee lentosimulaattoriin Ilmailumuseossa Vantaalla!

Tunnin lento retrohenkisellä Piper Aztecilla 69 €, Messerschmitt-hävittäjäsimulaattorilla 99 €, ja viranomaishyväksytyllä Diamond DA-42:lla 120 €.

Lennoilla on aina mukana kouluttaja, ja hintaan sisältyy myös pääsyliput kahdelle Ilmailumuseoon.

Lahjakortteja voi ostaa paikan päältä Ilmailumuseosta tai ottamalla museoon yhteyttä. Kysy lisätietoja suoraan museosta osoitteesta info@ilmailumuseo.fi.

Uutuskirjat ilmailusta kiinnostuneelle

Tutustu Ilmailumuseon uutuuskirjoihin!

  • Kari Stenman: Junkerslaivue – Lentolaivue 44 sodassa, 45 €
  • Lentovarikon kilta: Suomen Ilmailuhistorian muistomerkit (2. täydennetty painos), 25 €
  • Jyrki Laukkanen: Purjelentokoneet Suomessa, 45 €

Vinkkaa lahjaa antaessasi, että lisää lukemista sekä kirjauutuuksia on luvassa Ilmailumuseon kirjallisuuspäivässä 16.11. klo 10 – 17!


Etkö löytänyt yllä olevista vinkeistä sopivaa? Tutustu koko verkkokaupan laajaan valikoimaan!