Mitä isälle lahjaksi? Katso Trafiikki-museoiden lahjavinkit!

3 marraskuun, 2021

Etsitkö isälle lahjaa isänpäiväksi? Trafiikki-museoiden kaupat sekä verkkokauppa pursuavat lahjavaihtoehtoja monenlaisille isille ja isoisille ja sellaisiksi itsensä kokeville. Tutustu lahjavinkkeihin!

Trafiikki-museoiden yhteisestä verkkokaupasta tehdyt tilaukset ehtivät perille ajoissa, kun teet tilauksen viimeistään sunnuntaina 7.11. Tutustu verkkokaupan toimitusehtoihin.

Museokaupat ovat avoinna museoiden aukioloaikoina, jotka löydät museoiden verkkosivuilta (linkit sivun alalaidassa).

Onko sinulla vaikeuksia keksiä lahjaidea? Kokosimme alle avuksi erilaisia lahjavinkkejä.

Isälle lahjaksi sähköpörriäinen-rakennussarja

Tykkääkö isä tekniikkahaasteista? Pörriäis-rakennussarjan avulla isä ja lapset yhdessä rakentaa pienoismoottorista, paristokotelosta ja kennomuovista oman, pyörivän sähköpörriäisen. Sähköpörriäis-työpajat ovat olleet Tekniikan museon yksi suosituimmista työpajoista. Nyt pörriäispaketin voi tilata myös kotiin!

Sähköpörriäistä rakentaessa tutustut pienoismoottorin ja epäkeskon toimintaan. Paketti sisältää materiaalit kahteen pörriäiseen sekä askarteluohjeet. https://webshop.trafiikki.fi/sahkoporriaispaketit

Tekniikan museon sähköpörriäis-työpaja
Tekniikan museon sähköpörriäis-työpaja.

Luettavaa rattia pyörittävälle musiikin ystävälle

Legendaariselta musiikkitoimittajalta Jake Nymanilta on tänä syksynä ilmestynyt uutuusteos: Oi niitä autoja, tarinoita ja musiikkia muistojen valtateiltä. Kirja vie nostalgiselle matkalle menneiden vuosien auto-Suomeen. Nymanin omat muistot lomittuvat suomalaisen autoilun historiaan aina ensimmäisistä maahan tuoduista automobiileistä lähtien. Kerronnan tukena on useita kuvia. Kirja sisältää muistoja, laulunsanoja ja faktatietoa autoista. Kirjan löytät verkkokaupasta hintaan 27 €.

Kalenteri oman elämänsä projektipäällikölle

Vuosi 2022 häämöttää horisontissa! Jos ensi vuoden seinäkalenteri on vielä hankkimatta, sellaisen voisi hankkia vaikkapa isänpäiväksi. Tutustu Suomen Rautatiemuseon Suomen kiskoliikennekalenteriin (12 €)!

Mukeja Tunturi- ja rautatiefaneille

Onko isäsi pöristellyt nuorena Tunturi-mopolla? Mopo- ja autoaiheiset mukit (8,50 €) ovat Mobilian museokaupan kestosuosikkeja, jotka voit tilata myös verkkokaupasta! Mukit ovat mikron- ja konepesunkestäviä ja ne toimitetaan pahvisessa lahjapakkauksessa.

Tutustu esimerkiksi Tunturi-mukiin ja Klassikkoautot-mukiin. Rautatiefanille sopivat puolestaan rautatieaheiset mukit (15 €), joissa on kaksi kuva-aihetta Rautatiemuseon kokoelmista.

Lentosimulaattoriin vauhtihirmun isän kanssa?

Etsitkö aineetonta lahjaa? Varsinkin vauhdinnälkäiset isät innostuvat varmasti lahjakortista, jolla pääsee lentosimulaattoriin Ilmailumuseossa Vantaalla!

Tunnin lento Messerschmitt-hävittäjäsimulaattorilla 109 €, ja viranomaishyväksytyllä Diamond DA-42:lla 130 €. Saatavilla myös muita vaihtoehtoja!

Lennoilla on aina mukana kouluttaja, ja hintaan sisältyy myös pääsyliput kahdelle Ilmailumuseoon. Lahjakortteja voi ostaa verkkokaupasta (Muut tuotteet -otsikon alla), paikan päältä Ilmailumuseosta tai ottamalla museoon yhteyttä.

13.11. klo. 16 mennessä hankitut lahjakortit ehtivät perille isänpäiväksi! Kysy lisätietoja osoitteesta info@ilmailumuseo.fi.

Etkö löytänyt sopivaa? Hanki lahjakortti

Jos jäit vielä pohtimaan sopivaa lahjaa, tutustu koko verkkokaupan laajaan valikoimaan!

Ja jos haluat antaa sankarin päättää lahjansa itse, Ilmailumuseon lisäksi esimerkiksi Mobilialla ja Tekniikan museolla on myynnissä lahjakortteja verkkokaupassa. Lahjakortit löytyvät verkkokaupan Muut tuotteet -otsikon alta.

Yhteistä tekemistä isänpäivänä museossa

Mitä jos veisit isän, vaarin tai muun isähahmon tänä isänpäivänä museoon? Nauttikaa yhdessä brunssi tai lounas, tutustukaa näyttelyihin tai osallistukaa museon tapahtumaan!

 

Mobiliassa Kangasalla kahvila Wanhat autot tarjoilee maukkaan isänpäivälounaan. Lounas on tarjolla kahvilan noutopöydästä koko perheelle  klo 11–16.
Ei pöytävarauksia. Katso menu ja lisätiedot!

 

Isänpäivänä Postimuseossa Tampereella tuoksuu painomuste! Tule painamaan isän tai vaarin kanssa tunnelmallinen kortti aidolla vanhan ajan tiikelikoneella. Työpaja kuuluu Vapriikin pääsylipun hintaan. Painokoneen käyttöä voit kokeilla klo. 12-14 välisenä aikana. Lisätietoa löydät Postimuseon verkkosivuilta.

 

Suomen Ilmailumuseossa Vantaalla kahvila Yläpilvi järjestää isänpäiväbrunssin klo. 12-14.